Поки всі спали! Не встигли і закричати – будинок просто розірвало: Кремль скоїв жахаюче! Україна в траурі, це пекло!

Вночі росіяни завдали 6 ракетних ударів по Запоріжжю, поцілили в багатоповерховий будинок, є загиблі та поранені.

«Сьогодні вночі, у період часу з 01:33 по 01:48, агресорські терористичні війська нанесли 6 ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Тип ракет встановлюється.Один з ударів прийшовся на багатоповерховий будинок в центральній частині міста»,-заявив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram

Малашко повідомив, що в результаті терористичної атаки одна людина загинула, як мінімум двох – поранено.Крім того, пошкоджено 8 квартир.Він зазначив, що жителів будинку евакуйовано, їм буде надане тимчасове житло.«Роботи продовжуються», – написав голова ОВА.

За повідомленням ЗМІ, станом на 4:30 одна людина загинула, три – дістали поранення, ще три – безвісти зниклі. Триває пошуково-рятувальна операція.Після 5 ранку секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєвповідомив, що кількість загиблих зросла до двох осіб.«На цей час відомо про двох загиблих і чотирьох постраждалих. Ще три людини вважаються зниклими безвісти».

Виробничі потужності країни-окупанта дозволяють РФ обстрілювати територію України ракетами практично всю зиму. Про це йдеться в аналізі, опублікованому на порталі Defence Express, ЗС РФ мають мінімальні запаси далекобійних ракет Х-101, Х-555, Х-55, «Калібр», Р-500.

Водночас під

Особливість осінньо-зимових ударів РФ по Україні може стати потужна інформаційно-пропагандистська кампанія, заявив військовий експерт Іван Ступак. За його словами, найімовірніше, основний акцент ракетних ударів буде спрямований на прифронтові області — Одеську, Миколаївську, Дніпропетровську та Запорізьку. Також під удар можуть потрапити прикордонні області — Харківська, Сумська, Чернігівська, але тут можуть бути обстріли з мінометів та реактивної артилерії.

Leave a Comment